A już myślałem że to kolejny różaniec ulicami miasta tak hołbiony przez Piotrkowskiej media
Chciałem tylko zwrócić uwagę, że już rok temu świat wrócił do zawodów. Piotrków szkoda, że potrzebował na to rok dodatkowy.
Ten obywatel to pewnie nie przebiegłby 10 metrów i tutaj kompleksami ludzi częstuje . Gonic takich pisarzy.
Miasto zakorkowane bo sobie 540 osób chce pobiegać. Paranoja a do tego straż pożarna policja służby porządkowe. Może następny zrobić na lotnisku niech biegają wokół pasa startowego.I najlepiej w dzień to nie będzie buczydel nad miastem choćby z ludźmi wychodzącymi że sprawnego samolotu.
Ulice zamknięte i ZERO info jak objechać lub gdzie nie jechać. Brak jakichkolwiek znaków. Tragedia
Zero rozumu prz zamykaniu ulic. Przykład: jechałem wczoraj od dworca w stronę Sienkiewicza i nagle w prawo skręcić się nie da do zablokowali a w lewo zakaz wjazdu. Za mną sznur aut i ... każdy walił pod prąd do Wojska Polskiego w lewo. Nie dało się zawrócić
Masakra. Skończ pan Panie prezydencie.
Taka ekipa juz się skończyła. Takie miasto a raptem 450 czy tam 500 ludzi. Porażka promująca miSto
Organizacja ruchu to jakaś tragedia. Pozastawiali większość ulic, żadnych informacji o objeździe. Żadnych informacji dla mieszkańców ulic o jakichś utrudnieniach itp. Widać, ktoś tego zupełnie nie przemyślał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!